Presentation

URL:    http://bonusbus.bloggplatsen.se
Registrerad:    2007-11-18 21:20
Senast inloggad:    2018-06-18 15:49
Bloggtitel:    Bonus Blogg
Förnamn:    Bonus
Efternamn:    Björnbus
Län:    Gotlands län
Kommun:   
Ort:   
Intressen:    vara med matte!

Berner sennenkille född 2007. Uppväxt på Björnligans kennel ute på Ekerö. Storebror i en kull på 7 syskon (två hanar, fem tikar)

HD A-A ED 0-0

höjd: 66cm

vikt: 50kg

Meriter i urval: Svensk Veteranvinnare 2016 på Stockholms Hundmässa.

Excellent i Ökl och Vetkl (nya systemet) samt flera 1:or (gamla systemet) samt CK och Cert på officiella utställningar. Flera BiR-, BiG- samt BiS-placeringar på inofficiella utställningar. Har genomfört MH med godkänt skott (2). Utbildad Terapihund samt Diplomathund för problemhundar och hundrädda människor


Levde mina första 6 år med matte Anna i Stockholm men bor sedan juli 2014 med i ett hus på gotlänska landsbygden, där finns även husse och tillika mattes man Johan och hans hund, Drevern Dante. Jag har även fått en egen Berner sidekick; Zandrina's Kennon eller "Caesar" född i februari 2015 :)

Matte och jag är bästa kompisar i ur och skur! Jag är utbildad Terapihund (vårdhund) vid Hundens Hus i Stockholm. Har jobbat med matte på ett antal olika äldreboenden i Nacka och Värmdö mellan 2010-2012.

Matte är Leg.Sjuksköterska vid Karolinska Institutet sedan 2013, är även sedan 2008 utbildad fil.Mag i Arkeologi vid Högskolan Gotland och Stockholms Universitet.


Vi gör allt möjligt; Utställningar, busar i skogen, myser hemma, träffar hundkompisar, styrketränar med klövja och/eller viktmanchetter, drar vagn på sommaren och pulka på vintern, tränar och tävlar i Rallylydnad, tränar viltspår, spår, sök, friskvårdssimmar, fikar på hundcafé...

Matte beskriver mig som arbetsvillig, charmig, glad och lättlärd!

Bloggen följer mig och matte i vår vardag skriven ur mitt perspektiv! :)

Presentation

Senaste inläggen

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Bonus Blogg med Blogkeen
Följ Bonus Blogg med Bloglovin'

Bloggtoppen Vovve.net

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se